Interim ICT Professionals

Omdat wij de ICT professional verstaan en hun vak begrijpen hebben onze consultants gezamenlijk een groot netwerk opgebouwd. Wij kennen onze professionals en weten wat ze kunnen. Bit-Human is sterk in de high end markt. 

 

Bit-Human is geïnteresseerd in innovatie en ontwikkeling. Wij bieden interim ICT professionals op basis van detachering aan tegen transparante en scherpe tarieven. Tevens helpen we opdrachtgevers met procesinrichting, tooling (databases, marktplaats en community) voor het zelfstandig aantrekken en beheren van extern resource pools.

Alle professionals die samenwerken met BIT-Human zijn op voorhand uitgebreid geselecteerd. Bit-Human heeft meer dan 7000 kandidaten specifiek binnen het “High end” segment. Wij werken voornamelijk rechtstreeks voor onze opdrachtgevers. Bij ons begint de kwaliteit bij een kwalitatief intakegesprek, een professionele database en onze aandacht voor het resultaat.

Ook tijdens de opdrachten coachen wij onze specialisten. Onze interne “community” structuur zorgt dat professionals kennis en ervaring kunnen delen. We hebben vijf competentie centers.

  • Architectuur
  • Informatiemanagement
  • Application development
  • Business intelligence
  • ICT infrastructuur